Διακόσμηση με stencil

Διακόσμηση με stencil

Διακόσμηση ξύλινου δαπέδου με χρώμα

Οι ιδέες διακόσμησης δεν τελειώνουν στους τοίχους ή τα έπιπλα. Οι νέα τάση είναι τα σταμπωτά σχέδια με stencil στο δάπεδο, που αλλάζουν όλη την εικόνα του χώρου και επιβάλλουν μια καινούρια, εκλεπτυσμένη αισθητική. Εφαρμοσμένη σε ξύλινα ή τσιμεντένια δάπεδα, η τεχνική των stencil έχει μια μοναδική εκφραστική δύναμη, από τα πιο βασικά ως τα πιο πολύπλοκα σχέδια.

Η διακόσμηση του πατώματος στο καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο με συμμετρικές, στρογγυλές φόρμες ή με φλοράλ σχέδια που δημιουργούν ολόκληρα χαλιά και διαδρόμους, δίνει ένα εντυπωσιακό, ασυνήθιστο αποτέλεσμα. Εξίσου εντυπωσιακό είναι ένα σταμπωτό περίτεχνο χαλί πάνω στο ξύλινο deck του κήπου ή μια δαντέλα από χρώμα πάνω σε ένα παλιό έπιπλο. Ακόμη, τα stencil είναι μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για εισόδους, κολώνες ή σκαλοπάτια.

Διακόσμηση τσιμεντένιου δαπέδου με stencil

Εμείς, στο Artease Design Lab δημιουργούμε τα δικά μας μοναδικά stencil, για κατοικίες ή εμπορικούς χώρους. Τα χρώματά τους παραμένουν ανεξίτηλα, όπως και η εντυπωσιακή τους παρουσία όπου κι αν τα έχουμε εφαρμόσει.

Διακόσμηση σκάλας με χρώμα

Οι φωτογραφίες είναι τμήμα των πιο πρόσφατων project μας, Capricciosa pizzeria και Belleville café Athens.