Αρχείο κατηγορίας blog

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Zurbaran Athens

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Zurbaran Athens έγινε από το Artease Design Lab και είναι ξεχωριστή όπως κι αυτό.
Μονοχρωματική, με πράσινες μπάλες, λάμπες, κορδέλες και γιρλάντες κι ένα φωτεινό κόκκινο 2018!

Διακόσμηση με stencil

Οι νέα τάση είναι τα σταμπωτά σχέδια με stencil στο δάπεδο, που αλλάζουν όλη την εικόνα του χώρου και επιβάλλουν μια καινούρια, εκλεπτυσμένη αισθητική. Εφαρμοσμένη σε ξύλινα ή τσιμεντένια δάπεδα, η τεχνική των stencil έχει μια μοναδική εκφραστική δύναμη, από τα πιο βασικά ως τα πιο πολύπλοκα σχέδια.

Ιδέες διακόσμησης

Όσοι ασχολούμαστε με τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, γνωρίζουμε πως το στοιχείο που κάνει πάντα τη διαφορά στη διακόσμηση τους είναι οι τοίχοι. Πουθενά αλλού η ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων που κατοικούν το χώρο δεν αποτυπώνεται με μεγαλύτερη σαφήνεια, απ’ ότι στους τοίχους που τους περιβάλλουν.

Σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Μας αρέσουν οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές. Φροντίζουμε κάθε μας ιδέα να είναι στη βάση της απλή κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Η μεγαλύτερη πρόκληση και δημιουργικότητα βρίσκεται στα έργα που δείχνουν απλά. Και αυτή η ιδέα είναι που δίνει νόημα σε κάθε φωτιστικό, αντικείμενο ή ολοκληρωμένο concept που φτιάχνουμε.

Παιδικά δωμάτια

  Ζωγραφικά δωμάτια για μωρά Επιλέξτε μαζί μας  τις πρώτες εικόνες του ιδανικού κόσμου και υποδεχθείτε το μωρό σας σε αυτόν με πολύ αγάπη!                    * Όλα τα δωμάτια των φωτογραφιών είναι μοναδικές δημιουργίες του Artease Design Lab.  Μάθετε περισσότερα στις συχνές ερωτήσεις.